Spuiterij

Hier wordt onze Passie voor Perfectie beloond. De spuiter kan nog zo’n mooi spuitwerk afleveren, maar als vooraf geproduceerde onderdelen niet aan de eisen voldoen, dan is onze passie mislukt. Het afgelakte product zal niet voldoen aan onze kwaliteitseisen. Hebben wij een perfect product afgeleverd bij de spuiterij, dan zal slecht spuitwerk alsnog het product een slechte uitstraling geven.

Kortom, in het hele productieproces is onze Passie voor Perfectie de lijdende draad achter ons succes.

Opschuren

...

Spuiterij

Met behulp van onze eigen vakkennis op spuittechniek en onze eigen 1000 m² grootte spuiterij, gebeurt het aflakken van de meubelstukken en/of losse onderdelen ook in eigen beheer.  Hierdoor kunnen we garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig product, aangezien ook de uiteindelijke afwerking binnen De Zwaan gebeurt. Er wordt gebruik gemaakt van tweecomponenten lakken om zodoende een goede kras en kleurvastheid te garanderen. Massieve en gefineerde houtsoorten kunnen in elke gewenste kleur worden gebeitst. Deze worden afgewerkt met hoogwaardige blanke lak in de gewenste glansgraad.

Kleurstalen

Daarnaast kunnen we nu eenvoudig inspringen op de wensen van de klant, aangezien we elke gewenste CBM-kleur kunnen spuiten. Er is namelijk niets zo aan trends onderhevig als de kleur van een product. Vaak krijgt een meubelstuk pas zijn uitstraling door de kleur. Dankzij onze professionele meubelspuiterij kunnen wij een perfect resultaat garanderen. Door de jarenlange ervaring hebben wij vakkennis in huis om juist uw producten van de juiste lakken te voorzien.

Geborsteld

Door het hout in de lengte- en dwarsrichting van de nerf op te borstelen, wordt een deel van het zachtere hout uit de nerf verwijderd. Hierdoor worden de nerven en noesten in het hout geaccentueerd en ontstaat er een levendig oppervlak. Onze massief eiken en massief noten houtsoorten lenen zich uitstekend voor deze speciale materiaalbewerking.